Theaterprogramma Kaleidoskoop op de radio

Nieuwkoop – Tijdens een twee uur durende radio-uitzending van RTV Hollands Midden is het culturele programma van het komende seizoen in Theater Kaleidoskoop belicht.


De dames Marianne de Jong en Marjo van Dijk (zie foto) spraken namens de culturele programmacommissie vanuit het bestuur van Theater Kaleidoskoop met presentator Peter Vos. Na een korte introductie van het theater en de beide dames werd uitvoerig gesproken over de films, het muziekcafé, de Open Tafels, beurzen, bingo’s, kerstmarkt en de KaladiesNight.
In het tweede uur werden alle theatervoorstellingen voor het voetlicht gebracht. Speciale aandacht was er voor Marco de Hollander, Madelijne Kool en Andermans Veren. Cabaretière Madelijne Kool en de band The Netz geven zaterdag 8 september al een voorproefje tijdens de Uitmarkt op het Reghthuysplein. Marco de Hollander treedt zaterdagavond 15 september op in het theater.

Het seizoen begint voor Theater Kaleidoskoop officieel op 14 september met de 150e film. Gekozen is voor “Three billboards outside Ebbing, Missouri” Wie meer wil weten en/of kaartjes wil bestellen gaat naar www.theater-kaleidoskoop.nl