Theaterkaartje als kerstcadeautje

Nieuwkoop – Onder de kerstboom komen vaak leuke cadeautjes te liggen. Wist u dat een theaterkaartje ook een leuk geschenk kan zijn? Als cadeau voor die ander, maar misschien ook wel een cadeau om samen te gaan.

Bij Theater Kaleidoskoop zijn meerdere voorstellingen geschikt om weg te geven. Ga eens naar de website: www.theater-kaleidoskoop.nl en bekijk het programma.

Eind januari wordt bijvoorbeeld het nationale theaterweekend gehouden en Theater Kaleidoskoop profileert zich dan met twee voorstellingen, tegen gereduceerde tarieven. Op vrijdagavond 25 januari kunnen bezoekers voor slechts een tientje p.p. naar de leuke voorstelling “Andermans Veren”. “Er mag zovéél niet” is het vierde programma van Andermans Veren Live – met werk van Ivo de Wijs tot Annie M.G. Schmidt, van Cornelis Vreeswijk tot Brigitte Kaandorp en van Maarten van Roozendaal tot Drs. P. Foute en stoute liedjes uit de cabarethistorie.
Zaterdag 26 januari is ‘s avonds de film “Mama Mia Here we go again” te zien op het grote doek. Filmliefhebbers kunnen de film komen bekijken voor slechts 5 euro.
Kaartjes zijn aan de deur verkrijgbaar (mits niet uitverkocht), maar kunnen ook nu al gereserveerd worden via www.theater-kaleidoskoop.nl