Theater Kaleidoskoop in januari 2021

Nieuwkoop – Ondanks dat het theater de komende weken nog gesloten is wil Theater Kaleidoscoop alvast laten weten welke activiteiten, weliswaar onder voorbehoud, ze geprogrammeerd hebben staan voor de laatste week van januari.

Op dinsdagmiddag 26 januari is dat de film ‘Emma’, een film gebaseerd op het beroemde boek van Jane Austen. Vrijdagavond 29 januari spelen de Meiden van LOS hun theaterprogramma ‘Lusten en Lasten’. Een avondje vol liedjes en sketches over de keerzijde van de medaille. Op zaterdagavond 30 januari hebben ‘Luca en Friends’ een speciaal theaterprogramma voor ons met akoestische muziek die we allemaal kennen. En op zondagmiddag 31 januari is er een eerbetoon door dé Nederlandse tribute band aan de Everly Brothers, namelijk The Wieners play The Everly Brothers.
Er is nog geen kaartverkoop voor deze activiteiten maar stuur een email naar info@theater-kaleidoskoop.nl als u alvast kaartjes wil reserveren. Voor verdere informatie met betrekking tot (film)voorstellingen en de geldende ‘corona-maatregelen’ kijk op www.theater-kaleidoskoop.nl.