The Passion in De Kwakel

De Kwakel – Iedereen heeft weleens gehoord of kent The Passion. Het wordt jaarlijks gehouden in een grote stad en op de TV  uitgezonden.

Dit jaar op 18 april in Dordrecht. Maar… ook in De Kwakel willen ze een Passion ten gehoren brengen. Niet met een groot kruis lopend door het dorp naar een groot podium maar in de R.K.Parochie kerk St. Jans Geboorte. In 2018 heeft het koor Revival The Passion verzorgd in de kerk van Zevenhoven. Dit deden zij 2x voor een volle kerk. Dit jaar zijn zij bereid gevonden om The Passion in De Kwakel uit te voeren. De laatste dagen van Jezus’ leven wordt verteld in eigentijdse woorden,  met lichtbeelden die de woorden ondersteunen en toepasselijke hedendaagse liederen . Een uitvoering zoals in de landelijke PASSION. Dit alles zal plaats vinden op zondagmiddag 14 april om 15:00 uur, zoals gezegd in de R.K. kerk St Jans Geboorte, op het
Kwakelsepad 4,  De Kwakel. Het geheel zal ongeveer 1 ½ uur duren.
Entreekaartjes kosten 5,00 euro incl. een kopje koffie of thee. De opbrengst zal aan een goed doel geschonken worden. De kaartjes kunt u bestellen op passiondekwakel@outlook.com onder vermelding van uw naam en adres. U krijgt daar instructies hoe te betalen en hoe u de kaartjes in uw bezit krijgt. Ook kunt u de kaartjes tegen contante betaling verkrijgen bij: Slagerij Van Eijk en  Veld, Kerklaan 2, De Kwakel Margret Endhoven, Grift 18, Uithoorn Marijke Onderwater, Jozeflaan 9 de Kwakel Anja Könst, Geometrielaan 16, Uithoorn.