Tennissen in Open Aarlandentoernooi

Ter Aar – Het Aarlandentoernooi, het open tennistoernooi van Tennisvereniging Ter Aar, vindt ook dit jaar plaats in week 30.

Van zaterdag 20 tot en met zondag 28 juli kunnen tennissers uit de hele omgeving meedoen aan enkel-, dubbel- en mixpartijen. Inschrijven kan in de categorieën 4 tot en met 8. Categorie 7 en 8 kent als leeftijdsgrens 17 jaar en ouder, de overige categorieën zijn geopend voor alle leeftijden. Naast vele tenniswedstrijden draaien de bar en keuken deze week overuren met elke avond een
driegangenmenu en op vrijdag de feestavond met, net als vorig jaar, zanger Marco Laros. Vanzelfsprekend is de gratis loterij weer ingepland en zijn er in de grote loterij ook weer vele mooie prijzen te winnen. Thema dit jaar is TV-TAs, Ja ja, we halen de schiereilanden naar Ter Aar. Zon, zee en strand op het TVTA-park. Er kan ook gepadeld worden in onze padelkooi, met of zonder instructie. Inschrijven voor het open toernooi kan tot en met maandag 8 juli op https://mijnknltb.toernooi.nl of www.toernooi.nl. Informatie: aarlanden@hotmail.com.