Tennis: Strooplikkertoernooi

Langeraar – Tennisvereniging Langeraar houdt dit jaar van zaterdag 1 t/m zondag 9 juli het Strooplikkertoernooi.

tennis

Het is alweer de 34e editie plaats van dit gezellige tennistoernooi van de regio. U kunt nu inschrijven tot 10 juni.

Het 18+ toernooi wordt s avonds gespeeld en u wordt ingedeeld bij de enkelspelen op actuele ranking. Uw actuele ranking is te raadplegen op www.knltb.nl. Overdag spelen wij het 50+ toernooi waarbij u ingedeeld wordt in poules, dus gegarandeerd meerdere wedstrijden en op vrijdag de finales! Net als vorige jaar is er op vrijdagmiddag voor de 50+ deelnemers ook een geheel verzorgde lunch.

Naast mooi tennisspel kunt u dagelijks genieten van een lekkere maaltijd. Elke dag wordt er een ander menu geserveerd door een enthousiaste kookploeg. Tijdens of in de week voorafgaand aan het toernooi staat het menu  op onze website: www.strooplikkertoernooi.com.

Feestavond

Op vrijdagavond is er een feestavond waarbij zowel alle deelnemers, supporters, ouders, partners en eigenlijk iedereen uitgenodigd zijn.

Tennisclinic

Bandana sports verzorgt,na het succes van vorig jaar,  wederom een tennisclinic. Zowel jong en oud kunnen vrijdagmiddag 7 juli om 16.00 uur Uur deelnemen aan een 1,5 uur durende clinic. De clinic wordt aangeboden voor alle speelsterktes, maar lidmaatschap van de knltb is een vereiste. Een totaal aantal van 50 personen kunnen zich aanmelden bij de toernooicommissie gedurende de week van het toernooi.