Taxibedrijven samen verder

Regio – Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Vandaar dat vanaf 18 april 2018 Taxi Slingerland uit Mijdrecht en Taxi Van der Laan uit Nieuwkoop samen verder gaan. Zo worden de krachten van beide vervoersorganisaties gebundeld en kunnen zij hun werkzaamheden verder uitbreiden.

Taxi Slingerland is een begrip in de regio Mijdrecht. Het taxibedrijf is veertien jaar geleden opgezet door Arjan en Geralda van Asselt en in die tijd uitgegroeid tot een succesformule. Door hun persoonlijke benadering is hun klant altijd verzekerd van comfort en uitstekende service. Taxi Slingerland blijft zelfstandig opereren binnen Van der Laan.

Focus op VIP

Taxi Van der Laan begon in 1957 als een rijschool en is in vijftig jaar tijd uitgegroeid tot een grote vervoersonderneming die actief is midden- en west Nederland. Van der Laan heeft vestigingen in onder andere Nieuwkoop en Uithoorn. Met Taxi Slingerland aan boord is het nu mogelijk om meer te focussen op de VIP en de particulier binnen de taximarkt. Zo wordt het wagenpark met auto’s in het luxe segment verder uitgebreid. Daarnaast gaat de organisatie ook het aantal touringcars, de verhuur en de Vakgarage uitbreiden.

Continuïteit

Voor de klanten van beide vervoersbedrijven verandert er niets. Zij kunnen zoals altijd rekenen op de stiptheid, uitstekende service en de persoonlijke dienstverlening die zij gewend zijn. Voor Arjan en Geralda van Asselt en zoon Ferry, betekent het na jarenlang keihard werken een betere werk-privé balans, en de mogelijkheid om de continuïteit van hun bedrijf te waarborgen.