Stoelyoga bij stichting !Triggr

Ter Aar – Stoelyoga is een rustige yoga-/bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. De lessen in Ter Aar zijn op dinsdagen. Start 30 oktober. De les is van 10:30-11:45 uur.

Een yogales is erop gericht spieren en gewrichten soepeler te maken. Je leert spanning los te laten en je concentratie en motoriek te verbeteren. Tijdens de lessen staat het respecteren van je eigen mogelijkheden centraal en leer je creatief om te gaan met eventuele beperkingen. Ontspannen en genieten staan voorop en belangrijk om te onthouden: al zijn de bewegingen nog zo klein, je lichamelijke en geestelijke gezondheid zal vooruit gaan bij regelmatige beoefening.

De spieren en alle gewrichten komen aanbod (enkels, knieën, heupen, bekken, schouders en de gehele wervelkolom), indien het mogelijk is.

Een stoelyogales bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. Dat kan op een officiële yogastoel, bureaustoel, leunstoel, vliegtuigstoel of rolstoel, het maakt niet uit!

Meer info en aanmelden: https://www.triggr.nu/agenda/stoelyoga/alle/