Steun RTV Hollands Midden

Nieuwkoop – Vanaf heden is er bij Jumbo Bas Bobeldijk (Nieuwkoop) de jaarlijkse sponsoractie. Bij aankoop van iedere 15 euro aan boodschappen én bij diverse actieproducten ontvangt u vanaf vandaag een speciale sponsorvoucher. Deze kan u activeren via de website: www.jumbonieuwkoop.nl/doneer. De voucher vertegenwoordigt een waarde tussen de €0,10 en €25,00, welke u kan doneren aan bijvoorbeeld, RTV Hollands Midden.

581340552

Wat gaan wij als RTV Hollands Midden met het gekregen sponsorgeld doen?
We zijn sinds kort met RTV Hollands Midden digitaal te ontvangen. Hier komt aardig wat bij kijken. We willen dit in de toekomst blijven doen. Hier is dan ook ieder jaar weer geld voor nodig.
Ook vinden we het erg leuk om binnenkort eens met alle vrijwilligers van de omroep uiteten te gaan. Want ook onze stichting werkt uitsluitend met vrijwilligers. Zonder de vrijwilligers kunnen wij de omroep niet draaiende houden.

Dus doet u uw boodschappen bij de Jumbo te Nieuwkoop. Vergeet uw voucher niet te activeren via bovenstaande website en doneer uw voucher aan RTV Hollands Midden! De gezelligste omroep van het Groene Hart!