Stemmen nodig bij Zanggroep Muscia

Regio – Zanggroep Musica bestaat alweer bijna vijf jaar. Wekelijks repeteren en bijna elke maand een optreden. Er worden meezingers gevraagd.

Raamstickers-Muzieknoten

Musica startte in 2012 in de oefenruimte van Het Hoge Heem in Uithoorn. De leden van de zanggroep komen uit de hele regio. In het noorden  uit Aalsmeer, Uithoorn en Amstelveen, maar meer naar het zuiden uit diverse kernen in Nieuwoop. Toch kunnen er altijd stemmen bij. Met name sopranen zouden de zanggroep goed kunnen versterken.
Het is een niet-kerkelijk koor, de jongste is net 50 de oudste net 80. Musica is wel een groep met een eigen stijl. De leden hullen zich bij optredens in dirndl (dames) en gilets met edelweiss (heren). Toch is het niet alleen de Weense operette muziek, die men ten gehore brengt. Juist ook andere, Nederlandstalige meezingers worden met veel plezier gezongen.
Wie wil meezingen bij Musica is welkom tijdens een oefenavond op woensdagavond in Het Hoge Heem te Uithoorn. Vooraf graag aanmelden, omdat soms een oefenavond vervalt. Meer informatie aanvragen kan via Dicky en Kees Oskam, tel 06 29283733 of per e-mail: c.oskam33@kpnmail.nl