Stemmen en referendum

Nieuwkoop – Op woensdag 21 maart 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Maar er is ook tegelijk een referendum. Vooraf is er genoeg te doen.

Alle informatie over de verkiezingen vindt u op www.nieuwkoopstemt.nl. Ook kunt u op 21 maart 2018 uw stem uitbrengen op de vraag: “Bent u voor of tegen de wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017?” Meer informatie over het referendum vindt u op www.referendumwiv2017.nl.

Bent u de stemwijste van Nieuwkoop?
Doe dan mee aan de verkiezingsquiz op zaterdag 17 februari om 10.15 uur. De quiz wordt georganiseerd in Nieuwveen, Schoterhoek 33. De stemwijste van Nieuwkoop lanceert de Nieuwkoopse stemwijzer en wint een dag varen op de Nieuwkoopse Plassen met een goedgevulde picknickmand. Het enige wat u mee moet nemen is een mobiele telefoon met internet. Voorafgaand aan de quiz plakken de Nieuwkoopse politieke partijen hun verkiezingsposters op de verkiezingsborden.

Verkiezingsdebatten
Benieuwd waar de Nieuwkoopse politieke partijen voor staan? Bezoek dan de verkiezingsdebatten die georganiseerd worden door RTV Lokaal i.s.m. RTV
Hollands Midden.
28 februari om 20.00 uur – De Vlinder Ter Aar
7 maart om 20.00 uur – Kaleidoskoop Nieuwkoop
13 maart om 20.00 uur – ’t Trefpunt Zevenhoven
U kunt de debatten ook live volgen via Facebook of via de radiozender van RTV Hollands Midden.