Start woningbouw Noordereinde

Zevenhoven/Noordeinde – In ‘t Trefpunt te Zevenhoven start woensdag 7 november de verkoop van 45 energiezuinige en gasloze koopwoningen voor de locatie Noordeinde.  Van 19:00 tot 21:00 uur zijn belangstellenden van harte welkom bij ’t Trefpunt(S. van Drielstraat in Zevenhoven).

Het Noordereinde
In de nieuwe wijk “Het Noordereinde” worden te midden van de uitgestrekte weilanden 16 eengezinswoningen, 6 tweekappers met garage en 23 herenhuizen in diverse prijsklassen gerealiseerd. Onder deze woningen wordt ook een groot aantal hoekwoningen aangeboden op een ruimere kavel al dan niet voorzien van een garage. Door de ligging aan de rand van het dorp direct grenzend aan de uitgestrekte weilanden ervaar je de sfeer van het landelijk wonen.


De woningen hebben een kenmerkende en stijlvolle uitstraling en variëren in woningbreedte.  Kopers zijn verzekerd van een energiezuinige en duurzame woning die standaard al prettig is ingedeeld. Alle woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp, PV-panelen en vloerverwarming met de mogelijkheid tot koeling. De wijk is zo opgezet dat iedereen aan het groen woont.
De woningen worden tevens gekenmerkt door hun zeer duurzame karakter. Alle woningen zijn ‘All electric” en voorzien van PV-panelen, een individuele bodemwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming die de woning verwarmt dan wel koelt.

Inschrijving
Na de start verkoop van 7 november start de inschrijfperiode voor het project. Belangstellenden die in aanmerking willen komen voor een woning kunnen zich tijdens deze periode inschrijven voor één of meerdere woningen. Tot aan de start verkoop wordt er zoveel mogelijk informatie gedeeld op de projectwebsite: www.hetnoordereinde.nl

Nieuwe wijk Noordereinde sluit aan op de bestaande bebouwing