start-to-run training 7-loop

Zevenhoven – Net zoals de afgelopen drie jaar is het mogelijk om, op woensdag avond, training te krijgen van gediplomeerde trainers. En iedereen op zijn/haar eigen niveau. Door de uitgebreide begeleiding is het mogelijk om in verschillende groepjes te trainen.

Archieffoto

Archieffoto

De echte beginners tot en met de al wat meer gevorderde lopers zijn welkom. Onderdelen van de looptraining zijn onder andere: de warming up, leuke (spierversterkende) oefeningen, loopscholing (techniek), tips over het doseren van een 5/10 km loop en een verantwoordde cooling down. En dit alles in een leuke, ontspannen en enthousiasmerende vorm!

Lia van Trigt en Jan Vergeer zullen de lopers wederom helpen om zondag 25 september 2016 op een goede manier de 5 of 10 kilometer te kunnen lopen. De eerste trainingsavond is woensdagavond 20 juli en daarna elke woensdagavond tot en met de woensdag voor de 7-loop. Het is niet verplicht elke training mee te doen maar het is wel aan te raden om minimaal 7 keer mee te doen.

Mocht je interesse hebben om mee te doen aan deze training, stuur dan een mail naar info@7-loop.nl. Als je nog vragen hebt, kun je deze ook stellen via dit mailadres. Uitgebreide informatie kun je vinden op www.7-loop.nl