Sprankelend kerstfeest bij Zonnebloem Nieuwveen

Nieuwveen De Zonnebloem Nieuwveen hield op 15 december in de muziekzaal van de Ringkant een sfeervolle kerstbijeenkomst voor haar gasten.

Met echte kerstbomen, een sprankelend decor en gezellig gedekte tafels was het niet moeilijk om een gezellige middag creëren. Na een hartelijk welkom van voorzitter Mieke Bader bracht het koor Lord’s Voice uit Aarlanderveen prachtige kerstmuziek ten gehore. Naast een aantal bekende meezing-liederen trakteerde het koor de luisteraars ook op mooie kerstnummers waaronder Halleluja, So this is Christmas en Feliz Navidad. De koorleden maakten het schouwspel compleet met meegebrachte bellen, sleeën en lichtjes.

Een kerstoverweging werd voorgedragen door dominee Gonja van ‘t Kruis en burgemeester Buijserd maakte als jaarlijkse gast een praatje met veel inwoners. Voor de inwendige mens werd door de vrijwilligers, ondersteund door het personeel van de Ringkant, goed gezorgd.

Op het einde van de middag werd Dicky Oskam in het zonnetje gezet. Dicky nam na 40 jaar afscheid als vrijwilligster van de Zonnebloem. Een woord van dank en een mooi boeket waren na zo’n staat van dienst zeker op zijn plaats.

Gasten én vrijwilligsters hebben genoten van deze kerstbijeenkomst welke mede mogelijk gemaakt werd door sponsors Bar Gezellig/Hugo Bakker en Coen van Dijk.