Siem Bodegraven overleden

Nieuwkoop – Siem Bodegraven is woensdag 12 december overleden. Hij was al geruime tijd ziek, had het bedrijfsleven al vaarwel gezegd, maar was en bleef een betrokken inwoner.

Siem Bodegraven was directeur van Eurodeur, zat in het bestuur van de Kamer van Koophandel en was o.a. ook voorzitter van de Commerciële Club Nieuwkoop. In 2012 werd hij tot erelid benoemd. (zie foto)

Siem Bodegraven was actief betrokken bij de oprichting van Het Actieve Groene Hart, de koepelorganisatie van alle ondernemersverenigingen in de hele gemeente Nieuwkoop.

In zijn woonplaats was Bodegraven ook betrokken bij de oprichting van stichting De Torenschudders en het bijbehorende Torenschuddersfeest. Mede dankzij zijn inspanningen is bijvoorbeeld ook de MetaalVakschool tot stand gekomen.

Voor al zijn maatschappelijke betrokkenheid en inspanningen heeft Siem Bodegraven een Koninklijke Onderscheiding ontvangen.

Siem Bodegraven was getrouwd en samen met zijn echtgenote had hij een zoon, een dochter en vier kleinkinderen. Zaterdag zal er een condoleance zijn en maandag is de uitvaart.