Seizoensbloemen in een veranderende markt

Regio – ‘Seizoensbloemen in een veranderende markt.‘ Dat is het thema van Snijbloemen Event op donderdag 7 september in het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk.

zomerbloemen

Archieffoto eerdere prijsuitreiking zomerbloemententoonstelling

Op 7 september houdt De Nationale Zomerbloemententoonstelling dit jaar samen met Royal FloraHolland deze jaarlijkse FPC productbijeenkomst van de FPC’s zomerbloemen, bolbloemenassortiment en snij-, bes- en trekheesters, oftewel het Seizoensbloemen Event. Middels deze organisatie is ook een nauwere samenwerking met de vakgenoten van seizoensbloemen tot stand gekomen.

Jop Gerritsen zal op 7 september ingaan op de ontwikkelingen in de digitale wereld en Toon van Kessel van Florius zal laten zien hoe dit vertaalt is naar het eigen bedrijf.

Groen ambassadeur Lodewijk Hoekstra zal de deelnemers een spiegel voorhouden en hen meenemen in alle ontwikkelingen rondom duurzaamheid.

De combinatie van een afsluitende, informele borrel bij de Nationale Zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk, gesponsord door Stimuflori, maakt het geheel tot een waardevolle avond.

Tijdens de bijeenkomst in WestlandTheater De Naald vindt ook de uitreiking van de prijzen en awards van de NZBT-keuring plaats. Sponsors, vakgenoten en andere gegadigden hebben inmiddels een digitale uitnodiging ontvangen.

De tentoonstelling met als thema ‘ErfGoed’ vindt dit jaar plaats van 7 – 10 september a.s. Een terugblik op vorige tentoonstellingen en actuele informatie, zoals openingstijden vindt u op www.nzb.nl