Scarabee zoekt volleybatrainers

Ter Aar – Volleybalvereniging Scarabee uit Ter Aar zoekt 2 trainers, 1 voor het eerste herenteam van de vereniging en 1 voor het tweede damesteam.

Het eerste herenteam komt uit in de 1ste klasse van de competitie, speelt zijn wedstrijden op vrijdagavond en traint op dinsdag van 21:30 tot 23:00 uur. Het eerste herenteam zoekt een trainer die volleybal naar een hoger niveau kan tillen, maar die ook oog heeft voor de gezelligheid in het team. Het team bestaat uit een mix van 10 spelers, in leeftijd variërend van jong naar wat meer ervaren. Afgelopen seizoen is een 5de plaats behaald in de competitie.
Het tweede dames team komt uit in de 3de klasse van de competitie, speelt zijn wedstrijden op vrijdagavond en traint op dinsdagavond van 20:00 tot 21:30. De dames zoeken een trainer met kennis van volleybal die het leuk vind om de dames op een fanatieke wijze te laten volleyballen, waarbij gezelligheid en fanatisme hand in hand gaan.
Mocht je interesse hebben om bij één van deze teams te trainen / coachen of allebei kan natuurlijk ook. Dan kan je contact opnemen met de technische commissie via technische.commissie@volleybalscarabee.nl. Geef daarbij aan wat je ervaringen zijn en welk team je zou willen trainen.