SBN met maximale inzet verkiezingen in

Nieuwkoop – De politieke partij Samen Beter Nieuwkoop gaat met maximale inzet de gemeenteraadsverkiezingen (21 maart) in.

Vlnr Job vd Pijl, Sonja vd Pijl en Remco Hendriks in de studio

De lokale partij was woensdagavond 14 februari met acht kandidaten in de studio van RTV Hollands Midden om in het programma Politieke Praat de kandidaten en het verkiezingsprogramma te presenteren. In het eerste uur werden kandidaten voorgesteld, de totstandkoming van het verkiezingsprogramma behandeld en even teruggeblikt.

SBN heeft het maximaal toegestane aantal van 50 kandidaten op de lijst staan. Een uiteenlopende reeks van inwoners uit alle kernen en van jong tot oud. In de top 5 verandert niet veel. Janine Wahl al eerder en nu ook Lyna Kant doen het rustiger aan en staan als lijstduwers op de lijst. Het verkiezingsprogramma “Samen Nog Beter” is een omvangrijk document waarin de vele Ambities voor 2018-2022 worden uitgesproken.

In het tweede uur spraken de aanwezigen over diverse zaken, waarin SBN de komende raadsperiode wil gaan werken. Onder andere doorzetten op de ingezette woningbouwplannen, (nog) betere en meer transparante participatie met de inwoners.

Het programma is terug te luisteren via www.rtvhollandsmidden.nl

Meer over SBN op www.ssamenbeternieuwkoop.nl