Savanna naar Regthuysplein

Nieuwkoop – Countryband Savannah staat zondag 20 augustus voor de vierde keer in successie in Nieuwkoop op het Reghthuysplein.      

Picture 037

Op zondag 20 augustus treedt countryband Savannah om 14.00 uur op in de muziektent op het Reghthuysplein in Nieuwkoop. Dit jaarlijks terugkerend evenement is inmiddels een begrip geworden in de regio van Nieuwkoop maar ook fans uit de rest van Nederland komen inmiddels graag naar Nieuwkoop voor een gezellige middag country music. 

Dat Savannah niet zomaar een band is bewijst het nu al ruim 30 jaar in zowel Nederland, maar ook de vele optredens in geheel Europa. Dit jaar speelt de band alweer voor het 11e seizoen met veel succes in de Nederlandse Theaters met hun Back to the Country show en trekt jaarlijks tussen de 12-15000 bezoekers, en ook voor het nieuwe seizoen 2017/2018 staat de band weer geboekt voor een nieuwe theater tour.

Savannah maakte in de jaren negentig furore als”huisband”tijdens het toendertijd succesvolle Nieuwkoopse Country Festival, en we zijn dan als organisatie trots dat het optreden inmiddels alweer voor de 4e keer in het hartje van Nieuwkoop kan plaats vinden. Het belooft dan ook wederom een geweldig feest te worden. Savannah zelf heeft ook enorm veel zin in dit zomerse optreden in Nieuwkoop, en gaat u ook verrassen met hun geweldige mooie Countryrepertoire aangevuld met songs uit de Sixties en eigenwerk.

Rondom het plein zullen gezellige zitjes worden gecreëerd rond de muziektent en uiteraard zijn er drankjes en snacks verkrijgbaar.

Naast het muzikale entertainment is er van alles te beleven op het Reghthuysplein, zoals Countrystands, demonstraties van oude ambachten, gips bewerken, rietvlechten, netten boeten en het rijdende museum van Henk de Boer, enz….

Ook aan de kids is gedacht, met o.a knutselen en schilderen onder professionele begeleiding.

Ook zal deze middag de Toren weer geopend zijn zodat u na een beklimming kunt genieten van de festiviteiten op het plein en prachtige uitzichten over het plassen gebied.