Run 4 Fun Zevenhoven: Mudrun

Zevenhoven – Voor het eerst in de geschiedenis wordt er een een mudrun in Zevenhoven gehouden. Onder de naam Run 4 Fun, wordt deze mudrun gehouden op zondag 24 juni op het land achter voetbalvereniging SV Zevenhoven.

Het parcours bestaat uit een ronde van twee kilometer met verschillende obstakels. Ben je sportief? En lijkt het jou een uitdaging om te klimmen, tijgeren en over sloten te springen? Doe dan mee met Run 4 Fun!

De mudrun wordt voor drie verschillende doelgroepen georganiseerd. Om 13.00 uur start de ouder-kind run. Die is bedoeld voor kinderen tot en met 10 jaar die gezamenlijk met een volwassene het parcours trotseren. Voorwaarde is wel dat de kinderen hun zwemdiploma A op zak hebben. De kosten voor een koppel zijn €15,00 inclusief een consumptie per persoon. Om 13.45 uur starten de individuele lopers. En om 14.30 uur is er de mogelijkheid om in een groep het parcours af te leggen. Groepen bestaan uit minimaal 4 personen en kunnen met maximaal 10 personen tegelijk starten, iedereen dient zich wel individueel op te geven. Voor de individuele lopers en groepen is de minimale leeftijd 11 jaar en de kosten zijn €7,50 per persoon inclusief een consumptie na afloop.

Programma Run 4 Fun:
13.00 uur: Start ouder-kindrun
13.45 uur: Start individuele lopers
14.30 uur: Start groepen

Na afloop van de run is er in de kantine van SV Zevenhoven nog een afterparty met muziek. En is er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en drankje na te praten over deze eerste mudrun in dorpskern Zevenhoven.

Wie het aandurft kan zich opgeven via www.run4funzevenhoven.nl.