Roland Scholten in studio

Op vrijdag 9 juni vanaf 19.00 uur zullen De Kale Kenners het seizoen gaan afsluiten. Theo Leliveld geniet inmiddels van een welverdiende vakantie, maar Ed van Vliet en André van dr Voort zijn wél aanwezig in de studio aan de Oostkanaalweg.

scholten

Het eerste uur gaan de heren terugblikken op het afgelopen voetbalseizoen, dat de mannen flink in de greep heeft gehouden. TAVV, Nieuwkoop, Zevenhoven, NSV’46, Sportief, Aarlanderveen, Nicolaas Boys en Altior worden onder het vergrootglas gelegd. Ook kijken de mannen vooruit voor wat betreft de perspectieven in het komende seizoen.

In het tweede uur zoals gebruikelijk is er ruimte voor een andere sport. Dit keer is darts de sport die centraal staat. Een van de eerste Nederlandse spelers die van de BDO naar de PDC ging is Roland Scholten, ook bekend van de analyses die hij voor RTL7 verzorgt. Hij is momenteel woonachtig in Ter Aar en speelt in de eredivisie in deze regio sinds jaren.

Het belooft wederom een prachtige uitzending te worden, waarna De Kale Kenners een zomerreces gaan inbouwen tot september.

RTV Hollands Midden is te beluisteren op 107.4 FM, op de kabel via 103.4 FM, Ziggo kanaal 43, Ziggo DTV 1918 en uiteraard via de website www.rtvhollandsmidden.nl