Ravage op de Geerweg

Ter Aar – Grote ravage en veel schade na een eenzijdig ongeval vannacht op de Geerweg in Ter Aar.  Één persoon raakte hierbij gewond.

overdekop

Ravage op de Geerweg (foto Facebook Politie Kaag en Braassem)

De brandweer van kazerne Nieuwveen en de Officier van Dienst Rijnstreek zijn woensdagnacht, net na 01.00 uur, opgeroepen voor een verkeersongeval met beknelling aan de Geerweg. In het uitrukbericht gaf de meldkamer mee dat de persoon inmiddels uit het voertuig was.

Ter plaatse werd een voertuig aangetroffen welke op zijn kop lag en twee geparkeerde voertuigen die ook flink beschadigd waren. De omgeving werd gescand of er nog andere slachtoffers waren. Hierbij is niemand meer aangetroffen.
Het voertuig reed richting Pulmot waarschijnlijk met hoge snelheid en de bestuurder is net na het heuveltje kennelijk de macht over het stuur kwijtgeraakt. Het voertuig is van de weg geraakt en op zijn kop terecht gekomen via een greppel. Hierbij heeft het voertuig de twee andere, geparkeerde voertuigen behoorlijk beschadigd. De bestuurder is gewond geraakt en is door de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Na overleg heeft de brandweer het wegdek schoongeveegd en de politie heeft het incident verder afgehandeld.