PubQuiz op 9 februari bij !Triggr

Ter Aar – In De Vlinder wordt vrijdag 9 februari om 21.00 uur weer de PubQuiz van !Triggr gehouden.

De succesvolle PubQuiz van !Triggr heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste “weetje” uit je geheugen op te vissen. De Pubquiz staat garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau. De vragen worden niet alleen gesteld door de quizmaster, maar komen ook in de vorm van fotorondes en muziekvragen!

Spelindeling
De Pubquiz telt meestal negen rondes van tien vragen, die in teamverband beantwoord moeten worden. Van Donald Trump via Martin Garrix tot rivieren in Europa: alles kan aan bod komen! Tussen deze rondes door is er tijd voor intermezzo’s en is er een individuele ronde waar je je kennis test met alle deelnemers in een rondje “Waar of Niet waar” of “Petje op, Petje af. Plezier en hilariteit voeren de boventoon! Het team dat na negen rondes de meeste punten heeft verzameld, gaat met het felbegeerde bierpakket naar huis!

Je kunt je als team van minimaal vier tot maximaal zes personen opgeven. Meer info: http://www.triggr.nu/agenda/pubquiz-ter-aar/