Programmaboekje Theater Kaleidoskoop

Nieuwkoop – Het nieuwe programmaboekje voor 2018/2019 van Theater Kaleidoskoop is verschenen. Recent is het huis-aan-huis verspreid in de hele gemeente Nieuwkoop en Aarlanderveen.

Het bestuur van stichting Kaleidoskoop is trots op het mooie programma dat is samengesteld. Er is weer voor elk wat wils. In het nieuwe seizoen zijn naast cabaret- en muziekvoorstellingen dit keer ook twee theater voorstellingen. Eén familievoorstelling (vanaf 6 jaar) en het alom geroemde toneelstuk ‘MA’, naar het gelijknamige boek en de columns van Hugo Borst over zijn dementerende moeder. Een bijzonder ontroerend solo-toneelstuk en bijzonder ook dat er een voorstelling in Kaleidoskoop kan plaatsvinden.

Wie het programmaboekje niet heeft ontvangen kan het afhalen vij het theater zelf (Verbinding 2 in Nieuwkoop) en wellicht treft u het boekje op een centraal punt in de gemeente. Voor vragen of andere informatie kunt u bellen naar 0172-728001 of een e-mail sturen naar info@theater-kaleidoskoop.nl

Het nieuwe programma staat nog niet geheel op de website van het theater. Dat gebeurt in de komende maand. De kaartverkoop op maandagen in het theater, gaat pas na de zomervakantie van start.