Praat mee over centrumlocatie Nieuwveen

De gemeente Nieuwkoop werkt aan een nieuw plan voor huurwoningen voor starters en senioren in het centrum van Nieuwveen.

De eerder geplande derde bijeenkomst op 24 maart jl over de centrumlocatie Nieuwveen is door Covid-19 niet doorgegaan. Doordat de coronamaatregelen nog steeds gelden kunnen ze geen grote bijeenkomst in het gemeentehuis houden. De gemeente wil toch graag met u om de tafel. Daarom houden ze in september een aantal bijeenkomsten digitaal via Microsoft Teams. U kunt thuis vanachter uw computer of smartphone meedoen met dit overleg. Wilt u meedenken? U kunt zich online opgeven voor een van de bijeenkomsten.

Tijdens de bijeenkomst kijken ze naar de resultaten van eerdere bijeenkomsten: een vlekkenplan van de locatie van de woningen en de inrichtingsschets van de openbare ruimte. Vervolgens bespreken ze het thema ‘architectuur en vormgeving’. Dit doen ze aan de hand van een aantal voorbeelden. U kunt uw voorkeur uitspreken over diverse architectuursţijlen. Iedereen, jong en oud is van harte welkom om mee te praten.

Vervolg
Na deze bijeenkomsten gaan Woningstichting Nieuwkoop (WSN) en de gemeente aan de slag met uw inbreng en reacties. Deze reacties verwerken ze, waar mogelijk, in het stedenbouwkundig plan dat ze later dit jaar presenteren.