Politieke Praat met D66

Nieuwkoop – In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen 2018 organiseren RTV Lokaal en RTV Hollands Midden een aantal radio-uitzendingen en politieke debatten. Donderdag 22 februari is D66 te gast.

Donderdag 22 februari is de zesde radio-uitzending van Politieke Praat. Tussen 19.00 en 21.00 uur is dan D66 als zesde en laatste partij aan de beurt. In de studio aan de Oostkanaalweg praten de lokale politici (en eventuele kandidaten) met gespreksleider Peter Vos. De partij mag zich voorstellen, er wordt naar het verkiezingsprogramma gekeken en natuurlijk wordt er ook even omgekeken.

Na alle solo-uitzendingen volgen nog drie debatten op locatie, die geleid worden door Joep Derksen en Peter Vos. Op 28 februari is er een debat in De Vlinder (Ter Aar), op 7 maart in Kaleidoskoop (Nieuwkoop) en op 13 maart in ‘t Trefpunt (Zevenhoven).
Deze debatten zijn live op de radio te volgen, maar dan is echter ook publiek welkom op de verschillende locaties. Op 21 maart is vanaf 21.30 uur een rechtstreekse uitzending met verkiezingsuitslagen vanuit het gemeentehuis in Nieuwveen.