Politie zoekt getuigen

Nieuwkoop – Het inbrekersgilde is weer actief in onze regio. Na eerder al een woning aan de Uiterbuurtweg in Nieuwveen, was deze week een woning in Zevenhoven aan de beurt.

Het politieteam Kaag en Braassem onderzoekt een poging tot woninginbraak aan het Noordeinde, nabij de Dorpsstraat in Zevenhoven. De inbraak is gepleegd tussen dinsdag 20 februari 2018 17:00 uur en woensdag 21 februari 2018 15:15 uur.

Heeft u of één van uw huisgenoten:
• Rond het tijdstip van de poging tot woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
• Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
• Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?
• Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze poging tot woninginbraak, neemt u dan direct contact op met ons op door het sturen van een PB, of telefonisch via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?
Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.
Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een poging tot woninginbraak te voorkomen.