Pinautomaat Rabo Nieuwveen verdwijnt

Nieuwveen – De pinautomaat in het voormalige pand van de Rabobank aan het Teylersplein gaat verdwijnen. Vanaf 30 oktober is pinnen op het Teylersplein niet meer mogelijk.

pinautomaat nvn

In een brief aan de klanten laat de Rabobank weten dat er inmiddels een woonbestemming op het voormalige pand zit en dat er ook daadwerkelijk appartementen worden gerealiseerd.

In verband met de veiligheid (denk aan toename plofkraken – red) wil de bank geen pinautomaten meer in of aan panden met een woonbestemming.

Daarnaast voert de bank ook als reden aan dat er steeds minder gepind wordt.

Informatie-bijeenkomst

Op vrijdag 20 oktober is er een informatieve bijeenkomst in Nieuwveen, waarin de bank e.e.a. wil uitleggen en waarin ruimte is voor vragen. Wie daarbij wil zijn dient zich op te geven via het e-mailadres: info.rghn@rabobank.nl of bel naar 0172 712100. Wie zich opgeeft hoort snel daarna op welke locatie en welk tijdstip de bijeenkomst wordt gehouden.

Wie al eerder wat wil weten of niet kan op 20 oktober kan ook vragen stellen via de website van de bank: www.rabobank.nl/groenehartnoord of bellen naar het eerder genoemde nummer.