Oriënterende raad over leerplicht

Nieuwkoop – Er is een oriënterende bijeenkomst van de raad op donderdag 8 februari 2018 om 21.00 uur in de raadszaal in Nieuwveen. Het gaat dan over de leerplicht.

De gemeenteraad van Nieuwkoop wil zich via deze oriënterende bijeenkomst laten informeren over de werkwijze van Bureau Leerplicht Alphen aan den Rijn. Bijvoorbeeld hoe de communicatie loopt met scholen en andere instanties zoals het Jeugd- en Gezinsteams.

Ook inwoners zijn van harte welkom. Wilt u zich a.u.b. wel vooraf aanmelden bij de griffie? Het is voor ons prettig om te weten hoeveel mensen er komen. U kunt dit doen via de mail (griffier@nieuwkoop.nl); vermeld daarbij uw naam en het aantal personen waarmee u komt. U kunt ook bellen via 0172-521308.

Oriënterende bijeenkomst

‘Oriënterende bijeenkomst’ van de raad is een overkoepelende naam voor ronde tafelgesprekken, kernbezoeken, thema avonden en dergelijke. Al deze bijeenkomsten zijn bedoeld om met belanghebbenden informeel van gedachten te wisselen over bijvoorbeeld uitgangspunten van beleid of het maken van een goede analyse van een bepaald probleem.