Opening Nieuwe expositie Bakker en De Vos

Nieuwkoop – Morgen, vrijdag 22 maart om 16:30 uur wordt er weer een nieuwe expositie geopend bij Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid in Nieuwkoop.

Dit voorjaar zullen de foto’s van Truus Stofbergen de praktijkruimten verfraaien. Deze foto expositie is alweer de negentiende sinds de opening van het Gezondheidscentrum in 2012 en volgt op de tentoonstelling van de aquarellen van Ria van den Heldervan Koert die de afgelopen periode te zien waren in het centrum. Truus Stofbergen woont in Nieuwkoop en is al op jonge leeftijd begonnen met fotograferen. De onderwerpen voor haar foto’s  vindt ze vooral in de natuur maar ook architectuur heeft haar speciale interesse. Ze groeide op aan het water en dat is in veel van haar foto’s terug te zien. Regelmatig maakt ze zeiltochten waarbij ze foto’s maakt op unieke plekjes onderweg. Ook gaat ze af en toe met de fotogroep waar ze lid
van is op zoek naar mooie plekjes in het land. In haar werk streeft ze naar eenvoud en rust in het beeld zodat de essentie en puurheid zichtbaar wordt. Dat is vooral terug te zien in haar foto’s van de moderne bouwkunst. Door middel van detailopnames laat ze zien wat de architect voor ogen had bij het ontwerp. Haar passie voor de fotografie uit zich daarbij in essentiële vormen en lijnen. Truus heeft in de loop der tijd al aan diverse exposities deelgenomen, zowel individueel als in groepsverband. Ze is blij dat haar foto’s in de prachtige expositieruimte van Bakker & De Vos de komende maanden te zien zullen zijn. Belangstellenden zijn bij de opening uiteraard van harte welkom waarna, onder het genot van een hapje en een drankje, de expositie bekeken kan worden. Uiteraard kunt u ook in de weken daarna gewoon even binnen lopen in de praktijk om een kijkje te nemen.