Opening expositie bij Bakker en De Vos

Nieuwkoop – Bij Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, in Nieuwkoop, wordt vandaag: vrijdag 16 november om 16.30 uur alweer de derde expositie van dit jaar geopend.

Deze tentoonstelling, de achttiende sinds de opening van de praktijk in Gezondheidscentrum de Vijver aan de Vijverhof 1 in Nieuwkoop, volgt op die van de Nieuwkoopse kunstenaar Danny van Zaal die in zijn werken vooral gebruik maakt van moderne technieken en de computer. Zijn expositie staat in scherp contrast met die van de nieuwe exposant Ria van den Helder-van Koert want haar specialiteit is veel meer de klassieke schilderkunst.

Ria woont in Nieuwkoop en is zeer creatief; ze schildert met veel plezier en passie. Het onderwerp van haar aquarellen vindt ze dicht bij huis in de polder, op de Nieuwkoopse plassen, dus in de vrijde natuur. Dit vormt dan ook het onderwerp in haar werk; het boeren landleven, stillevens, vogels en dergelijke.

Als kunstschilder blijft Ria zich ook steeds verder ontwikkelen. Momenteel heeft ze les in Zevenhoven en ze hoopt nog vele jaren deze prachtige hobby te kunnen uitoefenen. Het schenkt haar veel voldoening om haar werk tentoon te stellen zodat ook andere mensen ervan kunnen meegenieten. Ze is dan ook blij dat ze de prachtige expositieruimte van Bakker & De Vos de komende maanden mag opfleuren.

Belangstellenden zijn bij de opening uiteraard van harte welkom waarna, onder het genot van een hapje en een drankje, de expositie bekeken kan worden. Uiteraard kunt u ook in de weken daarna gewoon even binnen lopen in de praktijk om een kijkje te nemen.