Open introductieavond TV Noorden

Noorden – Bij Tennis vereniging Noorden is op vrijdag 21 april een Open Introductie-avond.

DCIM101MEDIADJI_0069.JPG

Interesse in tennis? Op het tennispark van LTV Noorden maakt u op vrijdagavond 21 april eenvoudig kennis met deze gezellige buitensport. (Foto: pr)

Wist je dat één op de zestien mensen in Nederland regelmatig op de tennisbaan staat? Dan heb je het over ruim 1 miljoen tennissers. Wat heeft tennis te bieden dat zó veel mensen er zo veel plezier aan beleven? Tennis daagt je uit. Of je het nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of nog gaat starten; tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend, gezellig en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt.

Op het tennispark van LTV Noorden maakt u nu eenvoudig kennis met deze gezellige buitensport. Tijdens de introductieavond op vrijdag 21 april kunnen belangstellenden tussen 19:00 en 22.00 uur kennismaken met de tennissport. Er zijn gratis proeflessen en in de kantine zijn mensen aanwezig om al uw vragen te beantwoorden, tevens kunt u hier gezellig een drankje nuttigen.

Actie voor nieuwe leden

De keuze om voor een abonnement te kiezen, maakt u natuurlijk liever pas na een aantal uurtjes op de tennisbaan. Met ons proefabonnement kunt u twee maanden lang vrij spelen en deelnemen aan de rackettrack op iedere dinsdagavond. Een proefabonnement kost slechts € 25,- (af te sluiten voor 30 april). Bij definitief lidmaatschap ontvangt u tevens een Intersport waardebon van € 20,-.

Goed om te weten

Op onze smashcourt banen kan het hele jaar door getennist worden; het gehele jaar organiseren wij diverse activiteiten en toernooien voor alle leeftijden; er kan competitie gespeeld worden bij de KNLTB voor jong en oud; er is mogelijkheid tot het volgen van tennisles in zowel de zomer als de winter.

Opgeven?

Is uw interesse gewekt en wilt u deelnemen aan de introductieavond, geef u dan op voor 18 april bij John Balvert (409481) of Ted van der Hoorn (409405).