Open Dulen 50+ tennistoernooi gaat door

Nieuwkoop – Per 1 juli heeft het kabinet de corona regels voor tennisclubs versoepeld waardoor het weer mogelijk is geworden tennistoernooien te organiseren.

Dit is voor de organisatoren van het Open Dulen 50+ toernooi, gesponsord door Maas Autogroep, het sein dit te gaan regelen. Het dubbel- en mix toernooi staat gepland in week 35, van maandag 24 augustus tot en met vrijdag 28 augustus. Locatie: Tennispark Nieuwkoop, Dreg 3 te Nieuwkoop. Er wordt gespeeld in poules op 6,7 en 8 niveau. Opgeven kan via toernooi.nl Het toernooi wordt overdag gespeeld. Natuurlijk zijn er wel beperkingen, conform de voorschriften van het RIVM. Om de 1,5 meter regel te kunnen handhaven vragen wij iedereen zich hieraan te houden, en aanwijzingen van de toernooicommissie op te volgen. Er wordt een looproute aangegeven voor in- en uitgaan van de kantine. Ook staat er desinfectiemiddel bij de ingangen.
Bij mindere belangstelling kan de organisatie overwegen het toernooi in verkorte vorm te spelen. In verkorte vorm spelen, 2 of 3 daagstoernooi, kunt u slechts voor 1 onderdeel inschrijven en geen verhinderingen hebben. Lukt het opgeven niet of heeft u vragen, mail dit dan naar: nieuwkoop50plus@gmail.com