Open Dag op vernieuwd tennispark

Ter Aar – Het tennispark in Ter Aar moest plaatsmaken voor de bouw van een Kindcentrum en is daardoor geheel vernieuwd. Het park heeft een baan extra gekregen en bovendien een padelbaan. Op zaterdag 7 april is er van 11.00 – 15.00 uur een Open Dag.


De leden van TennisVereniging Ter Aar(TVTA) zijn blij met de nieuwe banen. Na de officiële opening op 6 april kan er weer getennist worden op één van de 6 banen. De banen zijn aangelegd met gravel onder afschot (sneller bespeelbaar na regen) en zijn voorzien van LED-verlichting. Bovendien is er op het park een padelbaan aangelegd. Padel is een nieuwe sport, dat aan populariteit wint in Nederland.
Belangstellenden zijn welkom op de Open dag, waarop ook een balletje geslagen kan worden onder leiding van de clubtrainer.
11.00 uur Padelclinic
12.00 uur Tennisclinic senioren
13.00 uur Padelclinic
14.00 uur Tennisclinic jeugd
Bestuursleden zijn beschikbaar om de nodige informatie te verstrekken.
Het tennisseizoen duurt vanaf maart tot en met eind november. Bij de contributie is het gebruik van de padelbaan inbegrepen. Voor de jeugd geldt dat de tennislessen bij het jaarlijks te betalen lidmaatschapsbedrag inclusief zijn.
Voor tennislessen maakt men afspraken met de trainer. Men kan bij TVTA zowel recreatief spelen als aan een competitie deelnemen.
Voor informatie over TVTA en/of over padelspelen, kijk op www.tvta.nl
Bij inschrijving op de Open Dag betaalt men geen inschrijfgeld.