Open Dag bij Curium-LUMC

Regio – Curium-LUMC houdt zaterdag 22 september een Open Dag van 13.00 tot 17.00 uur op de hoofdlocatie aan de Endegeesterstraatweg 27 te Oegstgeest.

Met workshops, rondleidingen en kinderactiviteiten is er voor jong en oud wat te beleven. Kom gerust een kijkje nemen, iedereen is van harte welkom!

De medewerkers vinden het leuk om het publiek te laten kennismaken met hun werk. Zij organiseren op de Open Dag diverse rondleidingen en laten de bezoekers met workshops kennismaken met therapieën en behandelingen. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, met o.a. boogschieten, pony rijden, schminken, een skelterparcours en een springkussen.

Meer informatie op www.curium.nl

Over Curium-LUMC

Curium is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie voor ambulante, dag-, en klinische behandelingen. Curium is verbonden aan het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

Curium-LUMC behandelt gezinnen met kinderen die door psychische klachten ernstige problemen hebben thuis, op school en met vriendjes.

Samen met het kind en het gezin wordt gekeken wat nodig en mogelijk is, met als doel dat het kind zo snel mogelijk weer mee kan doen op school en in het gezin. Curium-LUMC heeft een landelijke, supra-regionale en regionale functie. Naast diagnostiek en behandeling van kinderen met psychiatrische problemen, zijn ook onderwijs, opleiding van specialisten en wetenschappelijk onderzoek kerntaken van Curium-LUMC.