Open dag bij Basisschool De Viergang in Aarlanderveen

Aarlanderveen – Aan de rand van het dorp Aarlanderveen staat basisschool De Viergang: bent u weleens binnen geweest? Op woensdag 6 maart aanstaande krijgt u de kans!

Tussen 08:45 en 11:30 uur staan de deuren van de school aan de Jacob van Damstraat open voor geïnteresseerde ouders die bij ons binnen wil kijken! Komt u kijken bij onze fijne, kleine en veilige dorpsschool, waar we staan voor goed, eigentijds onderwijs?
‘Onze gemoedelijke school werkt op een heel bijzondere manier. We werken in gecombineerde groepen en alle lokalen staan in open verbinding met elkaar. De hele school is in één oogopslag te overzien. Tijdens de werkmomenten hebben de kinderen geen vaste plek, maar zogenaamde flexplekken. Ze werken in verschillende ruimtes en op verschillende plekken en mogen daar hun eigen keuzes in maken. De kinderen kunnen in eigen tempo, zelfstandig werken. Dit biedt de kinderen veel mogelijkheden om samen, maar ook op hun eigen niveau te werken en zo van en met elkaar te leren. De leerkrachten kunnen hierdoor de kinderen op maat begeleiden, of je nu meer uitdaging nodig hebt, of juist meer ondersteuning. Op onze school is daar veel ruimte voor, zo bieden wij eigentijds onderwijs!’ U kunt deze ochtend kennis maken met onze basisschool. Daarnaast kunnen wij u meer informatie geven over de peutergroep en het kinderdagverblijf van De Molenkiek. De Viergang biedt namelijk al deze faciliteiten onder 1 dak! Door deze ochtend binnen te lopen, kunt u zich laten informeren over en kijken naar onze werkwijze en onderwijsorganisatie. Vanaf 8.45 uur kunt u meedraaien in een van onze groepen, om 09:30 en 10:30 uur wordt er algemene informatie gegeven over de school: waar staan wij voor, wat hebben wij te bieden en hoe doen wij dat? Schrijf het dus nu alvast in uw agenda: woensdag 6 maart, tussen 08:45 en 11:30 uur. Voor ouders die onze school graag leren kennen! Mocht deze datum niet uitkomen, neemt u dan gerust contact op voor een alternatief moment. U bent van harte welkom, wij ontvangen u graag! Basisschool De Viergang, Jacob van Damstraat 24. Voor meer informatie: 0172 574173.