Onderhoud aan vier bruggen: planning gewijzigd

Regio – Kleybruggen BV Woerden voert dit voorjaar groot onderhoud uit aan de Grote Brug in Langeraar, de Paradijsbrug in Papenveer, de Westveensebrug in Woerdense Verlaat en de Hoekse Aarbrug in Ter Aar.
De bruggen worden voor de werkzaamheden tijdelijk afgesloten. De afsluiting geldt eerst alleen voor het vaarverkeer en later ook voor het wegverkeer.
Let op! De uitvoeringsdata van de werkzaamheden zijn gewijzigd. Het werk aan de Paradijsbrug wordt eerder afgerond en de werkzaamheden aan de Grote Brug starten eerder.
Grote Brug in Langeraar
Tot en met 7 april 2020: afsluiting voor vaar- én wegverkeer (ook fietsers en voetgangers) op werkdagen van 09.00 uur tot 15.00 uur.
Westveensebrug in Woerdense Verlaat
6 april – 17 april 2020: afsluiting voor vaar- én wegverkeer (ook fietsers en voetgangers) op werkdagen van 09.00 uur tot 15.00 uur.
Hoekse Aarbrug in Ter Aar
Tot en met 3 april 2020: afsluiting alleen voor vaarverkeer
20 april – 1 mei 2020: afsluiting voor vaar- én wegverkeer (ook fietsers en voetgangers) op werkdagen van 09.00 uur tot 15.00 uur.
Volg het project via de BouwApp!
Het werk is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Dit betekent dat de werkzaamheden soms niet uitgevoerd kunnen worden en de brug toch open is of dat de planning wijzigt. Actuele informatie over de uitvoering en hinder is te volgen via de BouwApp.
• Download de BouwApp gratis in de Playstore van Google of de Appstore van Apple.
• Zoek het project op: ‘Conserveren vier beweegbare bruggen gem.Nieuwkoop’
• Voeg het project toe aan uw favorieten. Vanaf nu krijgt u een melding als we een update plaatsen.