NSV 46 verlengd contracten met trainers

Noorden – In het jubileumjaar van NSV’46 ( 6 mei a.s. bestaat NSV’46 75 jaar), is het de technische commissie gelukt om de contracten met hoofdtrainer Robert Swart en jeugdtrainer Arie v/d Laan met een jaar te verlengen.

Voor zover mogelijk worden er doordeweeks en ’s-zaterdags nog wel trainingen gehouden, maar iedereen snakt er naar om weer echte wedstrijden te gaan spelen. Zowel Robert als Arie zullen er voor zorgen dat spelers er klaar voor zijn zodra er weer voor het ‘echie’ gespeeld mag gaan worden. En ze hopen met z’n allen dat er komend seizoen eindelijk weer een keer ‘normaal’ gespeeld kan worden.
NSV’46 is verheugd dat de contracten met Robert en Arie met een jaar verlengd zijn en momenteel worden de gesprekken gevoerd met keeperstrainer en verzorger. De jeugd kan en mag gewoon door trainen, dus doordeweeks en zaterdags zijn de diverse jeugdteams lekker aan het trainen en partij vormen aan het spelen. De senioren mogen na de laatste Covid-maatregelen alleen nog in 2-tallen trainen en in onderling
overleg besloten om tot 19 januari a.s. niet te trainen. Zodra het echter weer mogelijk is zullen de trainingen weer plaats gaan vinden en zullen de trainers er alles aan doen om de spelers er klaar voor te hebben als er weer wedstrijden gespeeld mogen worden.