Nomineer iemand voor (Jeugd) Vrijwilligersprijs

Nieuwkoop – De gemeente reikt jaarlijks de Nieuwkoopse vrijwilligersprijs uit. Dit jaar kan men ook een jongere nomineren, want de Jeugd Vrijwilligersprijs is ingesteld.

vrijwilligersprijs

De vrijwilligersprijs is voor een inwoner die zich belangeloos inzet voor de Nieuwkoopse samenleving. Bijvoorbeeld voor een club of vereniging of gewoon voor de mensen om zich heen.

Met deze prijs spreekt de gemeente haar waardering uit voor al die duizenden vrijwilligers die er samen voor zorgen dat alle verenigingen en organisaties in Nieuwkoop blijven draaien.

Vanaf nu is er ook een jeugdvrijwilligersprijs. Deze prijs is voor een jeugdige vrijwilliger (tot 21 jaar) die veel doet voor de samenleving en ook leeftijdsgenoten weet te motiveren tot vrijwilligerswerk.

Kent u iemand die het verdient om beloond te worden voor zijn of haar vrijwillige inzet? Aarzel dan niet en meld hem of haar aan voor de prijs. Uw waardering is voor de vrijwilliger vaak een stimulans om door te gaan met het mooie vrijwilligerswerk. Op de vrijwilligerspagina van de gemeentelijke website www.nieuwkoop.nl kunt u online iemand aanmelden voor de prijs. Aanmelden kan tot en met 30 oktober 2017.

De (jeugd)vrijwilligersprijs 2017 wordt uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente.