Nomineer iemand voor de (jeugd)vrijwilligersprijs

Nieuwkoop – De gemeente reikt in januari 2021 de Jeugd- en de Vrijwilligersprijs 2020 uit.

Beide prijzen zijn voor inwoners uit de gemeente Nieuwkoop die zich belangeloos inzetten voor de Nieuwkoopse samenleving. Bijvoorbeeld voor een club of vereniging of gewoon voor de mensen om zich heen.
Met deze prijzen spreekt de gemeente haar waardering uit voor alle vrijwilligers, jong en oud(er), die er samen voor zorgen dat alle verenigingen en organisaties in de gemeente Nieuwkoop blijven draaien.
De Jeugdvrijwilligersprijs is een prijs voor een jeugdige vrijwilliger (tot 21 jaar) die veel doet voor de Nieuwkoopse samenleving en ook leeftijdsgenoten weet te motiveren tot vrijwilligerswerk.
Kent u personen die het verdienen om beloond te worden voor hun vrijwillige inzet? Aarzel dan niet en meld hen aan voor de prijs via www.nieuwkoop.nl/vrijwilligersprijs. Uw waardering is voor de vrijwilliger vaak een stimulans om door te gaan met het mooie vrijwilligerswerk. Aanmelden kan tot 1 november 2020. De Jeugd- en Vrijwilligersprijs 2020 reiket de gemeente uit tijdens de nieuwjaarsontmoeting van de gemeente.