Nieuwe single voor Marco de Hollander

Meer dan 40 jaar geleden lanceerde Arne Jansen deze dijk van een feestplaat en steevast begon de zanger zijn optreden met deze kraker. Dit is Marco de Hollander altijd bijgebleven. “Met mijn vader (Disco Henkie) heb ik tientallen optredens van Arne bij mogen wonen. Overal waar de man het podium betrad brak het feest los met deze hit”.

ikhebdehelenacht

Een feestje bouwen heeft Marco de Hollander absoluut gemeen met de bekende zanger. Op de social media kanalen van Marco zien zijn volgers de polonaise meerdere malen per week voorbij komen. Van huiskamer tot feesttent, overal gaat het dak eraf. “Ik was op zoek naar een openingsplaat voor mijn optredens. Deze plaat is daar perfect voor, het feest spat er vanaf” aldus Marco.
“Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht “ is opgenomen in de studio van Hans Aalbers en geproduceerd door Tom Peters. De single komt uit op het label van NRGY Music en is verkrijgbaar via alle gerenommeerde download portals. De bijbehorende videoclip is opgenomen in Circus Renz en onder meer te zien op het YouTube kanaal van NRGY Music.

De single zal tevens op 29 juni gezongen worden tijdens het JubileumConcert in Theater Castellum. Marco zal hier zijn 15 jarige jubileum vieren met live orkest en diverse surprise gasten. Info 0172 429292.