Nieuwe single Robert Leroy

Robert Leroy kreeg landelijke bekendheid door hits als ‘Geef de nacht maar de schuld’, ‘Laat mij maar gaan’ en ‘Ik droom alleen nog maar van jou’.


Inmiddels behoort Robert tot de artiesten die niet mag ontbreken op de grote evenementen. Zijn eerste CD album “ Praat met mij “, dat uitkwam in 2006, resulteerde niet alleen in optredens bij diverse TV programma’s zoals ‘Mooi weer De Leeuw’ en diverse andere muziekprogramma’s maar beleefde ook vele hoogtepunten in een aantal uitverkochte concerten zoals in het toenmalige Pepsi Stage, De Meervaart en de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Dat Robert altijd op zoek is naar iets nieuws op het gebied van shows blijkt wel uit de ‘CLUB LEROY Dinnershows’. Een echte Night Club in nostalgische stijl waar de heren gekleed in black-tie en de dames in prachtige galajurken zijn show op handen dragen. Met andere woorden een show in Las Vegas Style die regelmatig in Grand hotel Huis ter Duin in Noordwijk plaatsvindt maar tegenwoordig ook op meerdere plaatsen mee te beleven is, in een aangepaste versie, tijdens de “Robert Leroy Restaurant Dinnertour”. Hier zien wij een ras entertainer die begeleid wordt door een Big Band die de zaal bespeelt met repertoire uit The American Songbook en evergreens van o.a. Frank Sinatra, Barry Manilow, Paul Anka en Elvis Presley. Maar ook met hits van de jongere generatie songstylisten zoals Michael Bublé weet hij de gasten van begin tot eind te boeien.

Of hij nu optreedt in een feestzaal of feesttent ergens in het land of op een evenement met een uitgesproken chique uitstraling, overal zet hij met zijn repertoire dat naast zijn eigen hits ook uit Nederlandstalige rock/pop klassiekers bestaat, de zaal op z’n kop en is zijn optreden een daverend succes.

Op dit moment is Robert met zijn team druk bezig met het opnemen van nieuwe nummers voor een nieuw album dat dit jaar gereleased zal worden ter ere van zijn 30 jarige muziek carrière.

De single ‘Adem in adem uit’, een cover van de helaas te vroeg overleden populaire Duitse zanger Roger Cicero, komt NU als 3e single uit van dit aankomend jubileum album en is de opvolger van de singles ‘Jou wil is wet’ en ‘Wat een heerlijke dag’.

Robert Leroy vertolkt nummers van dit spannende nieuwe album natuurlijk live op 10 juni a.s. in zijn eigen grote Dinner Show in Studio 21.

Dit is wat hij er zelf over zegt:

‘Met blijven vechten, doelen stellen en lef hebben komt mijn wens uit. Ik kan jullie niet vertellen hoe trots ik ben. Dansers, danseressen en gasten die al jaren op mijn verlanglijstje staan…: Het gaat gebeuren op 10 juni!’