Nieuwe films in Kaleidoskoop

Nieuwkoop – Er draaien in de junimaand weer twee mooie films in Filmhuis Kaleidoskoop.

Op vrijdag 8 juni om 20.15 uur wordt de prachtige Britse film ‘The Darkest Hour’ vertoond in Filmhuis Kaleidoskoop. Het is een meeslepende film, die door zijn vlijmscherpe dialogen en uitstekend acteerwerk een fascinerende blik geven in het leven van Winston Churchill, toen hij net de Britse Prime Minister was geworden aan het begin van de 2e Wereldoorlog. Gary Oldman, die Churchill in de film speelt, won hiermee de Oscar voor beste mannelijke hoofdrol.

En op donderdag 21 juni om 20.15 uur wordt de Frans film ‘Médecin de Campagne’ in Filmhuis Kaleidoskoop gedraaid. De film gaat over een Franse huisarts, die door ziekte moet accepteren dat zijn praktijk wordt overgenomen door een beginnend arts. Zij krijgt nogal wat te stellen met de koppige arts en eigenzinnige dorpsbewoners. De film wordt geprezen om zijn authenticiteit en was een echte publiekslieveling, mede dankzij het overtuigende acteerwerk van François Cluzet (van Intouchables).

Kaartjes kosten € 7,50 en zijn te reserveren via www.theater-kaleidoskoop.nl Ook te koop op maandag van 13.00-15.00 uur aan de kassa of vanaf een half uur van tevoren.