Nieuwe expositie bij Bakker & De Vos

Nieuwkoop – Vrijdag 27 september om 16:30 uur wordt  er weer een nieuwe expositie geopend bij Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid in Nieuwkoop.
Na de prachtige foto’s van Truus Stofbergen is het nu de beurt aan Sylvia Heeren-van Wingerden. Zij verzorgt dit najaar de twintigste expositie sinds de opening van het Gezondheidscentrum in 2012. Zij maakt olieverfschilderijen en heeft een grote passie voor de natuur en dieren. Sylvia woont al meer dan 20 jaar in het Groene Hart in Zevenhoven, waar ook grotendeels haar inspiratie vandaan komt.
In haar dierenportretten probeert ze het karakter van het dier zo goed mogelijk te laten uitkomen. Vaak krijgt ze opdrachten om dierbare huisdieren vast te leggen op het doek en door deze opdrachten is haar passie, de liefde, en het enthousiasme voor het schilderen nog meer gegroeid. Belangrijk bij haar werk is het licht in de ogen van het dier of de mens. Blijheid, verdriet, alle emotie zijn  af te lezen in de ogen. Ogen zeggen meer dan woorden. Het is prachtig om deze emotie van mens en dier vast te leggen en ook aan anderen te laten zien.
Wilt u meer informatie over het vereeuwigen van uw favoriete huisdier of iets dierbaars op doek? Neem contact op via sylviaheeren1@gmail.com,  bel 06 54356632 of kijk op www.schilderenmetpassie.com .
Belangstellenden zijn van harte welkom om, onder het genot van een hapje en een drankje, de opening bij te wonen of om, op een later moment, even binnen te lopen in het centrum op de Vijverhof 1 in Nieuwkoop om de expositie te bekijken.