Naomi is 50.000ste in Aarweide

Nieuwveen– Naomi en Britt (met haar vader) waren van plan gezellig te gaan zwemmen in openluchtzwembad Aarweide. Ze brachten het bezoekersaantal op 50.000.

Naomi v.d. Wilt tussen Sander en Britt Berkelaar

Woensdag 18 juli meldden Sander Berkelaar, zijn dochter Britt en haar 10-jarige vriendin Naomi v.d. Wilt zich tegen 13.00 uur bij de kassa van openluchtzwembad Aarweide. Ze komen regelmatig uit Mijdrecht om in Aarweide te zwemmen en te zonnen. Bij het kopen van hun kaartjes kwam deze keer echter de boodschap: “Willen jullie even blijven staan?”

Na het kaartjes kopen was het namelijk tijd voor een feestelijke ontvangst. Zwembad manager Cock Wens en kassavrijwilliger Aad Droog onthaalden Naomi als 50.000 ste bezoeker van dit seizoen. Nadat vader Sander had betaald liep Britt als 49.999 ste bezoeker en Naomi als 50.000 ste bezoeker het zwembad binnen. Van Cock Wens kreeg Naomi een jaarabonnement voor volgend jaar en een Aarweide badlaken. Aad Droog overhandigde de bloemen. Ook voor Britt was er overigens een badlaken. De Mijdrechtse tieners waren blij verrast.

De zomer van 2018 is een hele goede voor zwembad Aarweide aan de Schilkerweg tussen Nieuwveen en Papenveer. Na een imposante start met hoge bezoekersaantallen in mei, is er een constante grote stroom bezoekers geweest. Nog nooit was er zo vroeg in het seizoen al een 50.000 ste bezoeker. Van de 20 weken dat het openluchtzwembad open is, zijn er nog 8 te gaan en de zomer gaat onverminderd door. Zowel het personeel als de vele vrijwilligers blijven zich volop inzetten om het alle bezoekers naar de zin te maken. Dat het er dit jaar erg veel zijn, ziet men vooral als een beloning voor het (vrijwilligers)werk.