Muzikale start stichting ECN

Nieuwkoop – De nieuwe stichting Evenementen Centrum Nieuwkoop (ECN) start op zaterdag 5 mei met een geweldig programma op het Reghthuysplein: Bevrijdingspop.  Maar liefst vier fantastische bands zullen optreden.

De keuze van de bands is dermate uitgekozen dat zowel jong en oud zich gaan vermaken tijdens de optredens van deze “Topbands” en uiteraard naast de muziek wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en zijn er drankjes en hapjes te verkrijgen.

MØRZ : aanvang  16.00 uur

Deze Nieuwkoopse band is ontstaan uit het” Bandgebeuren “in Noorden, en bestaat uit zes ervaren muziekkanten met een gedeelde passie. De band speelt geen alledaagse liedjes, maar juist die nummers die je niet vaak hoort. Natuurlijk komen ook bekende knallers voorbij op de setlijst van MØRZ. De band speelt voornamelijk grune-en rockmuziek van de jaren 90 tot nu , van o.a. The Foo Fighters, Royal Blood, Incubus, Kings of Leon en vele andere fenomenale bands. De band speelt dit met veel passie en lol. Verwacht geen alledaagse coverband en laat je verrassen  door die nummers die je nog niet kende

Steelfactory:  aanvang 18.00 uur

De band die is ontstaan uit het feest Vrienden zingen voor KIKA in Zevenhoven in 2009. Heeft met veel succes gestaan op festivals als AJOC en blues tocht Nieuwkoop. Deze 5 koppige band omschrijft zich zelf als: Een veelzijdige coverband die ieder kan verrassen! Ze spelen nummers van bijv. De Dijk, Blues Brothers, Elvis, James Brown en nog veel meer!

Ouwe Bekenden : aanvang 20.00 uur

Ja, wie kent deze gelouterde band eigenlijk niet! Van de Klinker tot het Vliegend Paard en de Hollandse Leeuw en LKKR eten en drinken overal is hun optreden een geweldig feest! In 2015 won deze formatie de Battle of the Coverbands. De beoordeling was unaniem: Muzikaliteit, Entertainment, en Repertoirekeuze , die bestaat uit een aanstekelijke mix van dansbare pop-blues, reggea, en rockklassiekers maar ook uit meezingers in het Nederlands van toen en nu. Hierbij ligt de nadruk op de onvergetelijke hits uit de Sixties en Seventies die worden afgewisseld met recentere nummers.

SlingShot : aanvang 22.00 uur

deze Bodegraafse formatie roept zelf! Heb je zin in een leuk feest met livemuziek? Zorg dan dat je SlingShot niet mist. We take fun seriously’roepen zij niet voor niets! Ze maken er  werk van je een topavond te bezorgen met een gegarandeerde feeststemming! SlingShot is een 5-koppige coverband met een voorliefde voor het bouwen van een feestje. Dat betekent dat we voor jong tot oud en voor liefhebbers van verschillende stijlen nummers spelen waarbij uiteindelijk niemand stil kan zitten.