Muziekfestijn in Kaleidoskoop

Nieuwkoop – Muziekvereniging Eensgezind presenteert zich op 20 mei tijdens het Muziekfestijn in de Kaleidoskoop in Nieuwkoop.

muziekfestijn

Alle leerlingen van onze muziekschool zullen, samen met hun eigen docenten, een optreden verzorgen. Er zijn solo-optredens, maar ook verrassende duo’s of groepjes leerlingen te beluisteren! De slagwerkers o.l.v. Patrick Streng laten horen wat zij het afgelopen jaar hebben geleerd op verschillende slaginstrumenten en in allerlei variaties. Daarnaast kunt u ook weer genieten van het saxofoonkwartet, dat prachtig speelde tijdens het afgelopen kerstconcert in december.

Het harmonieorkest heeft samen met dirigent Nick Hoogland gekozen voor het thema filmmuziek. U kunt luisteren naar o.a. Pirates of the Caribean, West side Story en Harry Potter. Zanger Walter van Koert is, op veler verzoek, uitgenodigd om een aantal muziekstukken met zang te begeleiden.

De avond wordt afgesloten met een swingende “grande finale”, waarbij alle leerlingen, docenten en leden van de vereniging van zich laten horen. Het wordt een leuke avond, waarbij iedereen kan zien en kan horen hoeveel plezier je kunt beleven met het samen maken van muziek!

Deze muziekavond begint om 19.00 uur en de zaal is open voor publiek vanaf 18.45 uur. Kaarten voor dit Muziekfestijn kosten 5 euro. Reserveren kan via de website: www.eensgezind.nl