Moonlight Stars beste van Nederland

Nieuwkoop – Op de valreep van 2017 is het team twirlmeisjes in de klasse Preteen beginners kampioen van Nederland geworden.

Het Nederlands Kampioenschap werd zaterdag 16 december in Almere gehouden en een team van The Moonlight Stars deed zeer succesvol mee.

Onder leiding van Madelon Hoogenboom en Pauline Scheve pakte het team van 7 meisjes de eerste plaats. Madelon Hoogenboom: ‘Het team moest, net als vele andere teams, een oefening doen die door drie juryleden afzonderlijk werd beoordeeld. Uit de rapportage van de juryleden bleek dat wij de hoogste score hebben behaald en ons dus Nederlands Kampioen mogen noemen. Een prolongatie van de titel, want ook in 2016 werd die titel  behaald.’

Daar zijn ze bij The Moonlight Stars best trots op en zaterdag 30 december werd een ererondje met twee busjes door diverse kernen van de gemeente gereden. De zeven meisjes (Sophie, Denise, Nens, Meike, Fleur, Enola en Sabrina – zie foto) komen uit Zevenhoven, Nieuwveen, Noorden en Langeraar en die plaatsen werden zaterdag aan het einde van de middag nog even aangedaan.

In Nieuwveen werd op het Liemerhof nog even de kampioensdans uitgevoerd.

Wie interesse heeft om deze sport te gaan beoefenen moet maar eens tijdens de trainingen op maandagmiddag gaan kijken in De Vlijt in Zevenhoven.