Moderne drumlessen

Ter Aar – Bij stichting !Triggr starten vanaf 30 augustus de moderne drumlessen weer . !Triggr beschikt zelf over 2 drumstellen. Op een andere dag instromen is ook mogelijk, maar dat vraagt overleg.

Een drummer is samen met de basgitarist belangrijk voor het bepalen van het ritme van een band, en daarnaast klinkt het natuurlijk enorm gaaf!
Sytse Verstraten geeft zijn lessen aan jong en oud, beginner of gevorderde. Hij kiest hierbij voor een eigen methode: Drummen met Gevoel. Noten lezen komt voor hem op de tweede plaats. Uitgangspunt bij de lessen is wat de leerling leuk vindt en wat hij of zij al kan. Op die manier ontstaat een praktijkgerichte manier van werken waarbij plezier in de muziek centraal staat en het geleerde tijdens het oefenen direct ritmisch in praktijk gebracht kan worden. Het hebben van een eigen drumstel is daarbij niet meteen noodzakelijk.
Je kunt informatie opvragen of je opgeven bij Sytse: info@drummenmetsytse.nl

Je volgt privé lessen van een half uur per week op donderdag op een vast moment vanaf 14.30 uur in het !Triggr gebouw aan de Middelweg 5 in Ter Aar.
www.triggr.nu – stichting !Triggr – 06-23071268