Meten is weten

Regio – Tijdens een bijeenkomst van het Longpunt Leiden, op 11 januari, is het onderwerp “Longfunctie-onderzoek: meten is weten”.

Op deze middag zal Jeanne Onderwater, longfunctieanalist bij het Alrijne Ziekenhuis, u het een en ander vertellen over longfunctie-onderzoeken. Welke onderzoeken zijn er en wat wordt er nu feitelijk gemeten? Als u wilt, kunt u die middag uw eigen longfunctie onderzoeksresultaten meenemen en kunnen we die bespreken. En natuurlijk kunt u al uw vragen stellen en kan zij hier zo goed mogelijk antwoord op geven.

De bijeenkomst vindt plaats in het Kerkelijk Centrum de Regenboog, Watermolen 1, 2317 ST te Leiden, van 14.30 tot 16.30 uur.
Op de gratis toegankelijke maandelijkse bijeenkomsten van het Longfonds in Leiden ontmoeten mensen met een chronische longaandoening, hun mantelzorgers en zorgverleners elkaar. Naast het opdoen van kennis zijn er ook mogelijkheden om ervaringen uit te wisselen en sociale contacten op te doen. Aanmelding kan via leiden@longpunt.longfonds.nl, maar is niet verplicht.